Publicat per

L’assegurança de responsabilitat civil que cobreix als directius i dirigents dels clubs i entitats esportives, a diferència de l’assegurança de responsabilitat civil de clubs, és voluntària; en aquest cas, la llei no imposa la seva contractació ni els seus capitals mínims de cobertura.

Tot i ser voluntària, si algun dels membres de la junta directiva demana la seva contractació, l’entitat l’haurà de contractar.

shutterstock_150474932

 

 

Aquesta assegurança cobreix totes aquelles reclamacions per perjudicis econòmics causats per actes de gestió negligents o omissions dels directius d’un club o entitat esportiva, en el desenvolupament de les seves funcions. No quedaran coberts, per tant, els actes fets amb dolo o culpa.

Queden inclosos dins d’aquesta tot els gestores, administradors, consellers, directius i alts càrrecs d’un club o entitat esportiva.

Per ampliar aquesta i altra informació respectiva a la normativa en matèria d’assegurances no dubteu a contactar amb l’Oficina d’atenció als Clubs al telèfon 93.249.15.52 o bé per correu electrònic a barcelona@oficinadeclubs.cat