Publicat per

En una societat on molta informació ja navega per Internet, cal preguntar-se quin paper poden jugar els clubs esportius en aquest tema, i com poden utilitzar aquesta eina.

Making a business plan

 

Existeixen diferents maneres de fer ús de les TIC, i des de les oficines, us plantegem diverses vies:

Avui en dia hi ha diferents aplicacions que es poden utilitzar en el món de l’esport, i no cal tenir un club de dimensions elevades, i que serveixen per compartir informació amb les famílies, utilitzar diferents eines per ajudar a treballar competències personals dels esportistes, i fins i tot, per conèixer el grau de fatiga dels nens i nenes i com això pot afectar a les lesions. Aplicacions senzilles que recullen tota aquesta informació i que mitjançant preguntes curtes i fàcils de respondre, o en format videojoc, ajuden a recopilar dades sobre els esportistes.

L’ús d’un portal, blog o bústia de consultes i reclamacions, per tal que les famílies o usuaris del club esportiu puguin fer arribar les seves inquietuds, inclús utilitzant l’anonimat. A més, des del club es poden utilitzar diferents pàgines web per tal de crear un espai privat entre família i club i compartir allí, diferent informació sobre el nen/a: comentaris sobre les sessions d’entrenament i/o partits, dubtes, etc.

Tenir una pàgina web actualitzada i de fàcil comprensió pot ajudar a ser un club més atractiu. Compartir quines activitats es fan, les novetats que s’introdueixen, entrevistes, fotos, vídeos… l’ús de les pàgines web és una bona manera de presentar el club a les xarxes socials.